Inschrijven

Om het jaar vlekkeloos te laten verlopen is het verplicht om je in te schrijven! De inschrijving gebeurt in twee stappen.

Stap 1: De eerste stap is het invullen van de medische fiche. Je kan deze medische fiche online invullen dit doe je door hier te klikken deze wordt dan automatisch naar de mailbox van de hoofdleiding verzonden. Daarnaast kan je de medische fiche ook op zondag aan iemand van de leiding vragen, je vult deze dan in en bezorgt ze weer aan iemand van de leiding.

Stap 2: Het inschrijvingsgeld bedraagt €35. Je kan dit cash aan iemand van de leidingsploeg geven of overschrijven op BE32 0882 3028 8402. Vermeld bij de overschrijving wel zeker 'Lidgeld 19-20 + naam lid'.

Nadat je beide stappen met succes hebt voltooid krijg je als bewijs van inschrijving een jaarthema-embleem om op je hemd/pull te naaien.

Opmerkingen:

- De meeste ziekenfondsen voorzien (gedeeltelijke) terugbetaling van het lidgeld. Je bezorgt iemand van de leiding dit formulier. De hoofdleiding zal dit op zijn beurt verder aanvullen en je weer terugbezorgen. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij je mutualiteit of de hoofdleiding.

- Het is sinds 2005 mogelijk om jeugdwerkactiviteiten voor kinderen onder 12 jaar, waarvoor ouders extra bijbetalen, hiermee bedoelen we een weekend of kamp, af te trekken van de belastingen. Om aanspraak te kunnen maken op die belastingsvermindering heb je een attest nodig. Dat attest wordt door ons bezorgd aan jullie, hiervoor moet je dus niets speciaal doen. Wij zorgen ervoor dat jullie dit attest op het juiste moment ontvangen.